Potrawy
Data dodania: 12 września 2014

Królik duszony w śmietanie serwowany z białymi kluskami i modrą kapustą


Delikatne mięso królika podawane jest w znakomitym sosie śmietanowym powstałym w wyniku duszenia w warzywach z dodatkiem śmietany. Całość serwowana jest z charakterystycznymi dla Górnego Śląska dodatkami: kluskami śląskimi i modrą kapustą.

Potrawa serwowana jest przez Restaurację Hotelu Villa Verde Congress & SPA, która znajduje się na Szlaku Kulinarnym Śląskie Smaki.


Szlak Kulinarny Śląskie Smaki
Częstochowa
Dwupoziomowy lokal kusi własnym produkowanym na miejscu piwem oraz wyjątkową kuchnią z kultowymi już daniami regionalnym... więcej>>
Częstochowa
Restauracja znajduje się w samym centrum miasta, w zabytkowych piwnicach Ratusza Częstochowskiego.
Kroczyce
Zajazd położony w malowniczej scenerii Jury Krakowsko-Częstochowskiej oferuje dania kuchni staropolskiej, jurajskiej i m... więcej>>
Dąbrowa Górnicza
Restauracja Zagłębie Smaku znajduje się na pierwszym piętrze hotelu Holiday Inn w Dąbrowie Górniczej.
Wyszukiwarka atrakcji