Potrawy
Data dodania: 18 września 2014

Królik w rozmarynie


Znakomity, delikatny królik marynowany w warzywach i ziołach podawany w sosie rozmarynowym z dodatkiem klusek śląskich i marchewki z groszkiem.

Potrawa jest serwowana przez Restaurację Pod Prosiakiem, która znajduje się na Szlaku Kulinarnym Śląskie Smaki.

 


Szlak Kulinarny Śląskie Smaki
Częstochowa
Dwupoziomowy lokal kusi własnym produkowanym na miejscu piwem oraz wyjątkową kuchnią z kultowymi już daniami regionalnym... więcej>>
Częstochowa
Restauracja znajduje się w samym centrum miasta, w zabytkowych piwnicach Ratusza Częstochowskiego.
Kroczyce
Zajazd położony w malowniczej scenerii Jury Krakowsko-Częstochowskiej oferuje dania kuchni staropolskiej, jurajskiej i m... więcej>>
Zawiercie
Obiekt położony jest w sercu Jury na obrzeżach miasta Zawiercie otoczonymi terenami leśnymi, blisko głównych dróg krajow... więcej>>
Wyszukiwarka atrakcji