Wyszukiwarka - Potrawy
Liczba elementów: 99
Hekele w liściach botwinki w sosie buraczanym w asyście wiosennych warzyw i skarbów leśnych.
Czarny pączek/kaszanka z dziczyzny/puree jabłko/chrust z boczku/czarny czosnek/rabarbar.
Placek ziemniaczany z śledziem w burakach.
Tatar z jelenia z żółtkiem przepiórczym
Oberschlesien Kich
Konfitowany boczek z hauskyjzą chrzanową
Hekele w liściach botwinki w sosie buraczanym w asyście wiosennych warzyw i skarbów leśnych
Dojrzewający schab ze szpajzą chrzanową
Smażony gołąbek
Śledziowe hekele
Galaretka ze świńskich skórek/wytrwana konfitura z rabarbaru
Ugotowane jajka kroimy w plasterki; ogórek kiszony, cebulę i śledzie kroimy w kostkę. Na plasterki jajka układamy śledzia, ogórki kiszone i cebulę. Podajemy z pieczywem.