Wyszukiwarka - Potrawy
Liczba elementów: 99
Danie
Hekele w liściach botwinki w sosie buraczanym w asyście wiosennych warzyw i skarbów leśnych.
Danie
Czarny pączek/kaszanka z dziczyzny/puree jabłko/chrust z boczku/czarny czosnek/rabarbar.
Danie
Placek ziemniaczany z śledziem w burakach.
Danie
Tatar z jelenia z żółtkiem przepiórczym
Danie
Oberschlesien Kich
Danie
Konfitowany boczek z hauskyjzą chrzanową
Danie
Hekele w liściach botwinki w sosie buraczanym w asyście wiosennych warzyw i skarbów leśnych
Danie
Dojrzewający schab ze szpajzą chrzanową
Danie
Smażony gołąbek
Danie
Śledziowe hekele
Danie
Galaretka ze świńskich skórek/wytrwana konfitura z rabarbaru
Danie
Ugotowane jajka kroimy w plasterki; ogórek kiszony, cebulę i śledzie kroimy w kostkę. Na plasterki jajka układamy śledzia, ogórki kiszone i cebulę. Podajemy z pieczywem.