Wyszukiwarka - Aktualności
Liczba elementów: 19
2025-04-09
Już 6 maja we Wrocławiu PRZEKROCZYMY GRANICE! Granice zdrowego rozsądku i smaku. Granice biznesowe i artystyczne. Granice na mapach i w naszych głowach. Do roli odważnych przewodników zapraszamy najlepszych restauratorów patrzących bez kompleksów w stronę ŚWIATA, którzy m.in. eksplorują i serwują kuchnię etniczną, implementują odważne koncepty i skuteczne modele zarządzania przywiezione z podróży oraz zatrudniają ludzi, którym obce są wszelkie ograniczenia, wytyczając ścieżkę FAST GROWING. Ich siły już nie powstrzymacie!
09 Kwiecień 2025
2025-03-27
Konferencje MADE FOR Restaurant to wydarzenia odbywające się w półrocznych cyklach w strategicznych miastach w Polsce, łączące edukację, inspiracje i biznesowe możliwości. Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny dla Restauratorów, Szefów Kuchni i kadry managerskiej. W trakcie konferencji odbywają się wykłady, warsztaty, Show Kulinarne i prezentacja wyselekcjonowanych partnerów z zakresu nowych technologii i branży HoReCa.
27 Marzec 2025
2024-09-20
ROBOTY kontra ROMANTYZM. Nadchodzi era AUTOMATYZACJI. Save the date i szykujcie się na Poznań! Już 19 listopada podczas MADE FOR RESTAURANT w Poznaniu odważnie i szczerze rozliczymy się z rzeczywistością, która romantyczną restaurację zmienia w futurystyczną maszynę opartą na AUTOMATYZACJI.
20 Wrzesień 2024
2021-12-07
Aktualny raport dotyczący praktyk zrównoważonego rozwoju w gastronomii przygotowanych przez branżę – dla branży
07 Grudzień 2021
2020-11-27
Śląskie Smaki mają sposób na to, jak przetrwać święta? To catering! I pewnością nie jest to opcja dla leniwych, lecz dla osób poszukujących spokoju podczas tego zabieganego czasu - przed Świętami.
27 Listopad 2020
2020-05-12
W ofercie NA WYNOS sprawdzone śląskie receputry, ale również dania nowoczesne. Zamów i pojedz tak, jak powinien pojeść górnik po szychcie!
12 Maj 2020
2020-05-11
W ofercie NA WYNOS sprawdzone śląskie receputry, ale również dania nowoczesne. Zamów i pojedz tak, jak powinien pojeść górnik po szychcie!
11 Maj 2020
2020-05-08
W ofercie NA WYNOS sprawdzone śląskie receputry, ale również dania nowoczesne. Zamów i pojedz tak, jak powinien pojeść górnik po szychcie!
08 Maj 2020
2020-05-05
Smaki kuchni polskiej i śląskiej, przeplatające się ze smakami włoskimi. Nowoczesne oraz sezonowe połączenia o każdej porze roku. Menu w ofercie NA WYNOS dla zwolenników tradycji oraz kulinarnych innowacji.
05 Maj 2020
2020-05-04
Smaki kuchni polskiej i śląskiej, przeplatające się ze smakami włoskimi. Nowoczesne oraz sezonowe połączenia o każdej porze roku. Menu w ofercie NA WYNOS dla zwolenników tradycji oraz kulinarnych innowacji.
04 Maj 2020
2020-04-30
Smaki kuchni polskiej i śląskiej, przeplatające się ze smakami włoskimi. Nowoczesne oraz sezonowe połączenia o każdej porze roku. Menu w ofercie NA WYNOS dla zwolenników tradycji oraz kulinarnych innowacji.
30 Kwiecień 2020
2020-04-29
Smaki kuchni polskiej i śląskiej, przeplatające się ze smakami włoskimi. Nowoczesne oraz sezonowe połączenia o każdej porze roku. Menu w ofercie NA WYNOS dla zwolenników tradycji oraz kulinarnych innowacji.
29 Kwiecień 2020