Wyszukiwarka - Aktualności
Liczba elementów: 311
2025-12-19
BeSKIdy Winter Go za nami – oficjalna inauguracja sezonu zimowego 2025/2026 w województwie śląskim!
19 Grudzień 2025
2025-11-18
Śląskie na każdą pogodę – ogólnopolska kampania promująca turystykę w województwie śląskim!
18 Listopad 2025
2025-11-18
W rankingu TasteAtlas Awards 2024 polska kuchnia zajęła 11. miejsce, z oceną 4.42 na 5.
18 Listopad 2025
2025-10-31
Śląskie na każdą pogodę – ogólnopolska kampania promująca turystykę w województwie śląskim
31 Październik 2025
2025-09-01
„Polish Food Guide” z dwiema nominacjami do Gourmand World Cookbook Awards 2025.
01 Wrzesień 2025
2025-07-03
Zapraszamy wszystkich, którzy cenią autentyczność i piękno wiejskiego folkloru!
03 Lipiec 2025
2025-06-30
Prezentujemy wyniki badania dotyczącego planów Polaków na sezon letni 2025, zrealizowanego na zlecenie Polskiej Organizacji Turystycznej.
30 Czerwiec 2025
2025-04-09
Już 6 maja we Wrocławiu PRZEKROCZYMY GRANICE! Granice zdrowego rozsądku i smaku. Granice biznesowe i artystyczne. Granice na mapach i w naszych głowach. Do roli odważnych przewodników zapraszamy najlepszych restauratorów patrzących bez kompleksów w stronę ŚWIATA, którzy m.in. eksplorują i serwują kuchnię etniczną, implementują odważne koncepty i skuteczne modele zarządzania przywiezione z podróży oraz zatrudniają ludzi, którym obce są wszelkie ograniczenia, wytyczając ścieżkę FAST GROWING. Ich siły już nie powstrzymacie!
09 Kwiecień 2025
2025-03-27
Konferencje MADE FOR Restaurant to wydarzenia odbywające się w półrocznych cyklach w strategicznych miastach w Polsce, łączące edukację, inspiracje i biznesowe możliwości. Wstęp na wydarzenie jest bezpłatny dla Restauratorów, Szefów Kuchni i kadry managerskiej. W trakcie konferencji odbywają się wykłady, warsztaty, Show Kulinarne i prezentacja wyselekcjonowanych partnerów z zakresu nowych technologii i branży HoReCa.
27 Marzec 2025
2025-03-11
Kolejna restauracja dołączyła do grona Szlaku Kulinarnego „Śląskie Smaki”. Brovar 16 to restauracja, której siedziba mieści się w zabytkowej kamienicy na pszczyńskim rynku.
11 Marzec 2025
2025-02-25
Badanie i raport rynkowy 2024/2025 to wkład informacyjny dla przyszłości polskiej gastronomii.
25 Luty 2025
2024-12-10
Wielkimi krokami zbliża się Dzień Babci i Dziadka! To już 21 i 22 stycznia! Ten pierwszy miesiąc Nowego Roku jest wyjątkowy dla każdej babci i każdego dziadka.
10 Grudzień 2024