Wyszukiwarka - Potrawy
Liczba elementów: 354
Tartaletki serowo-makowe z frużeliną wiśniową i kruszonką
Żydowski jabłecznik
Konfitowany schab z kością z sosem z zielonego pieprzu, młode ziemniaki i młoda zasmażana.
Bulion grzybowy z marynowanymi zieleniatkami.
Racuchy na zsiadłym mleku
INTENSYWNA BARWA ZIELONEJ “ŁĄKOWEJ” SAKIEWKI NADZIEWANEJ DUSZĄ BESKIDU CZYLI PSTRĄGIEM Z WIŚLAŃSKIEGO POTOKA I DOMOWYM BUNCEM, PODANE NA ZIEMISTEJ SŁODYCZY PIECZONEGO BURAKA.
Comber jagnięcy w demi glace z smardzy z puree z ziemniaka, jagody kamczackiej i lawendy z młodą marchewką, szparagami i pomidorami koktajlowymi.
Żur pszczyński na zakwasie babki Anki
Rolada wołowa z domowymi kluskami i czerwoną kapustą
Placki ziemniaczane z blachy z gulaszem wołowym
Żurek z wędzonymi żeberkami, ziemniakami i chlebem
Sernik z truskawkami, marynowanym rabarbarem, kompotem poziomkowym i waniiliowym biszkoptem