Prezentacje kulinarne XV Festiwalu Śląskie Smaki odbędą się poprzez sprzedażowe stoiska gastronomiczne oraz zaprezentowanie wybranych potraw przed Jury

XV Festiwalu Śląskie Smaki. 

Uczestnikami prezentacji kulinarnych XV Festiwalu Śląskie Smaki mogą być:

  • Restauracje, zawodowi kucharze i firmy gastronomiczne,
  • Producenci produktów lokalnych,
  • Koła Gospodyń Wiejskich.

Udział uczestnika w imprezie jest bezpłatny po spełnieniu wymogu posiadania w asortymencie sprzedaży co najmniej jednej z potraw, należącej  do następujących kategorii:

  1. potrawa regionalna z terenu województwa śląskiego,
  2. produkt lokalny,
  3. potrawa/produkt inspirowany tradycją: daniami regionalnymi lub przygotowana/y na bazie produktu lokalnego/tradycyjnego.

Która potrawa/produkt z nich wygra?

Przekonamy się już w dniu 13 czerwca 2021 r. W tym roku Festiwal Śląskie Smaki odbędzie się na Zamku Piastowskim w Raciborzu.

Ilość miejsc ograniczona.

 

Dokumenty do pobrania:

1. Zasady uczestnictwa w prezentacjach kulinarnych XV Festiwalu Śląskie Smaki - 13 czerwca 2021 r., Racibórz

2. Karta zgłoszenia potraw/produktów do sprzedaży oraz do konkursu kulinarnego

Twoja ocena:
Ocena: 0.0 (Oddano 0 głosy)
Pliki do pobrania
Zasady uczestnictwa w XV Festiwalu Śląskie Smaki
Karta zgłoszenia potraw/produktów do sprzedaży oraz do konkursu kulinarnego
Wyświetlenia:  231