Wyszukiwarka - Potrawy
Liczba elementów: 1173
Rolada z kaczki z kluskami i modrą kapustą
Zupa czosnkowa z kluskami parmezanowymi
Żydowski jabłecznik
Konfitowany schab z kością z sosem z zielonego pieprzu, młode ziemniaki i młoda zasmażana.
Bulion grzybowy z marynowanymi zieleniatkami.
Racuchy na zsiadłym mleku
CZERWONE LEJOKI OTULAJĄCE ”MLECZNY TWARÓG” DOMOWEJ ROBOTY Z PUSZYSTYM BISZKOPTEM I POZIOMKAMI, OPRÓSZONE AROMATYCZNYM PUDREM ZE SKARCZOKÓW.
INTENSYWNA BARWA ZIELONEJ “ŁĄKOWEJ” SAKIEWKI NADZIEWANEJ DUSZĄ BESKIDU CZYLI PSTRĄGIEM Z WIŚLAŃSKIEGO POTOKA I DOMOWYM BUNCEM, PODANE NA ZIEMISTEJ SŁODYCZY PIECZONEGO BURAKA.
PRÓBA UCHWYCENIA ISTOTY LASU W POSIEKANEJ DELIKATNEJ POLĘDWICY Z JELENIA DOPEŁNIONEJ CHRUPIĄCYMI SKWARKAMI, KTÓRE RÓWNOWAŻY KWASOWOŚĆ DOMOWEGO OGÓRKA KISZONEGO A CAŁOŚCI DOPEŁNIA HARMONIA MARYNOWANEGO BOROWIKA Z WIŚLAŃSKIEGO LASU.
Comber jagnięcy w demi glace z smardzy z puree z ziemniaka, jagody kamczackiej i lawendy z młodą marchewką, szparagami i pomidorami koktajlowymi.
Żur pszczyński na zakwasie babki Anki
Rolada wołowa z domowymi kluskami i czerwoną kapustą